woensdag 24 oktober 2018

Ziek, spuiten en podotherapie

Sinds ongeveer 2 weken ben ik ziek wat begon als een buikgriepje werd snel al heel wat slechter, vandaar dat ik een tijdje geen post heb geplaatst.

Laten we bij het begin beginnen maandag 8 oktober en ben ik in het ziekenhuis heel misselijk geworden en heb daar dan ook overgegeven bij de contactlenzenspecialist en eenmaal thuis leek het over. Helaas herhaalde zich dit de woensdag en vrijdag erna en heb ik wederom overgegeven en begon wat last van diarree te krijgen oké heb een buikvirus opgelopen. Na het weekend leek het gelukkig weer beter te gaan en dus ben ik gewoon naar therapie geweest, dinsdag ben ik heerlijk met mams naar mijn nicht Karen, Bas, Lieke en Fleur geweest. Daar hebben we het heel erg naar onze zin gehad en dus genoten van de meiden, maar de testrit naar huis was een stuk minder leuk. De chauffeur reed als een gek en het ergste hij heeft de hele weg zijn mond niet open gedaan we waren heel blij dat we thuis waren.

De donderdag erna weer ik eigenlijk weer ziek, maar nu naast het overgeven ook een vreselijke diarree en letterlijk niks kon ik binnen houden geen eten maar ook geen vocht. Zaterdagavond heb ik de huisartsenpost gebeld met de mededeling dat ik naast het overgeven, de diarree steeds meer last en pijn kreeg aan mijn rechter flank. Mijn angst was dat mijn nier aan het ontsteken ging, de huisartsenpost is ook langs geweest volgens hem was het niet mijn nier maar mijn maag die in de problemen zat. De afspraak gemaakt mocht het verergeren ik me zou melden dat gebeurde dus zondagochtend omdat er naast de diarree ook ineens bloed in de wc lag. Volgens de dienstdoende arts zou het gaan om een irritatie van de darmwand, maar het advies was de volgende dag naar langs mijn eigen huisarts.

Maandagmorgen ben ik eerst gaan prikken voor de neuroloog Apperloo zodat we een uitgebreid beeld hebben hoe het er voor staat, daarna door naar de huisarts daar kreeg ik te horen dat ik een maag darmontsteking heb. Ze kunnen hier niks voor geven want het moet vanzelf genezen dus dingen eten waar bijna geen vezels inzitten en donderdag terug komen. Gisteren leek het langzaam aan wat beter te gaan met de diarree, maar helaas was het vannacht weer raak en lijkt de diarree weer opnieuw los te barsten. Vandaag wel mijn epo spuit gehaald en meteen de griepprik omdat ik geen koorts heb maar ook geen zin heb om morgen met mijn elektrische rolstoel in een rij te gaan staan voor die griepprik.

Vanmorgen voor het eerst bij de podotherapeut geweest om mijn voeten te laten behandelen. Ze heeft mijn nagels niet geknipt maar met een soort frees mijn nagels gedaan en daarna de eelt van mijn hakken gehaald en ze daarna ingesmeerd. Ik ben benieuwd of mijn tenen nog van zich laten horen omdat ze over het algemeen genomen snel over de flos schieten.

Hopelijk ben ik vrijdag genoeg opgeknapt om naar de fysiotherapie te gaan maar we bekijken het per dag op dit moment.

Groetjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten